ΕΚΑΣΑΜΑΘ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ !

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ !

Πέρασαν σχεδόν 3 εβδομάδες από τότε που οι ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μπήκαν στο γήπεδο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και άρχισαν να προπονούνται προκειμένου η καθεμία να πετύχει τους στόχους της…

 

Πανσερραϊκός: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παιχτών του Φ.Κοκολιού, ο οποίος υπολογίζει κανονικά σε όλους του τους παίχτες. Οι “κόκκινοι” έδωσαν ένα δυνατό φιλικό με τους Ικάρους την περασμένη εβδομάδα δείχνοντας καλά στοιχεία,ενώ το προσεχές Σάββατο θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν την νεοφώτιστη στην Α2 Εθνική,Καβάλα, σε ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ.

Γ.Σ Σέρρες: Χωρίς εκπλήξεις συνεχίζεται και η προετοιμασία του Γυμναστικού, με τον coach Μπουτ να δουλεύει σκληρά με τους παίχτες του,ώστε να βγει στο γήπεδο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν σε φιλικές αναμετρήσεις τους Ορφέα Ν.Σκοπού και Ικάρους προσπαθώντας να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την φιλοσοφία και την τακτική, που θα ακολουθήσει η ομάδα την φετινή χρονιά.

Ρούπελ: “Ζόρικα” τα πράγματα για τους παίχτες του Νίκου Κηρύκου,καθώς ο νέος coach των “μπλε” τους έχει βγάλει το “λάδι”, προκειμένου η ομάδα να καλύψει τις αδυναμίες της με τα τρεξίματα της. Το Ρούπελ έχει δώσει έως τώρα ένα φιλικό με την Ηράκλεια,ενώ την Κυριακή πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ν.Σκοπού εκτός έδρας.

Ηράκλεια: Με πολλή όρεξη δουλεύουν οι παίχτες του Νίκου Μάντζιου στην φετινή προετοιμασία της ομάδας, θέλοντας να κερδίσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το coach. Η Ηράκλεια, η οποία προπονείται στο Σιδηρόκαστρο (γίνονται έργα στο γήπεδο της) έδωσε ένα φιλικό κόντρα στο Ρούπελ, ενώ το Σάββατο αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ορφέα (ασαφές ακόμη το που).

Ορφέας Ν.Σκοπού: Χωρίς άγχος και πιέσεις διεξάγεται η προετοιμασία για τους παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη. Οι νεαροί αθλητές του Σκοπού θέλουν να διασκεδάσουν την φετινή χρονιά,να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες. Ο Ορφέας έως τώρα αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες τον Γ.Σ Σερρών,ενώ το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί κόντρα στην Ηράκλεια και το Ρούπελ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr