Εισιτήρια:…Εισπράξεις…Ο Πανσερραϊκός και το SSN αποχαιρετούν με θλίψη τον Λάμπρο Πασχαλίδη!

Εισιτήρια:...Εισπράξεις...Ο Πανσερραϊκός και το SSN αποχαιρετούν με θλίψη τον Λάμπρο Πασχαλίδη!

Αυτή η κακή χρονιά του 2020, απομακρύνει συνεχώς απο κοντά μας, ανθρώπους του αθλητισμού και των Σερραϊκών ομάδων. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά την απώλεια του φροντιστή Στέφανου Μπιντανάκη τον Απρίλιο, αποχαιρετά σήμερα ακόμα έναν σπουδαίο συνεργάτη, τον εκκαθαριστή των εισιτηριών, Λάμπρο Πασχαλίδη.

Ο κύρ-Λάμπρος ήταν μια χαμογελαστή και αισιόδοξη φιγούρα στο Γήπεδο του Πανσερραϊκού, για περίπου τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα νικήθηκε απο τον κορωνοϊό, σε μια χρονιά χωρίς εισιτήρια και κόσμο στα γήπεδα, για τον ίδιο λόγο. Οι συνεργάτες του ‘SSN’, στέλνουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Λάμπρου Πασχαλίδη.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού επίσης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το 2020 συνεχίζει να κάνει φτωχότερη την οικογένεια του Πανσερραϊκού. Έφυγε απο κοντά μας ο αγαπητός συνεργάτης Λάμπρος Πασχαλίδης, γεμίζοντας στεναχώρια την οικογένεια του και όλους εμάς.

Ο αγαπημένος Λάμπρος των εισιτηρίων, φρόντιζε για πάρα πολλά χρόνια, την εκκαθάριση των εισιτήριων, στους αγώνες του Πανσερραϊκού! Σήμερα, περνά για πάντα στην «κόκκινη» ιστορία.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η σύσσωμη η ομάδα μας, εκφράζει τα ειλικρινή συλληπτήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Να τον θυμόμαστε με αγάπη και χαμόγελο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr