Εθνικός Ροδολίβους επιστρέφει δυναμικά στην Επίλεκτη

Εθνικός Ροδολίβους επιστρέφει δυναμικά στην Επίλεκτη

Εντατικά και σε άριστο κλίμα συνεχίζουν την προετοιμασία τους στον Εθνικό Ροδολίβους, έχοντας διανύσει ήδη μια εβδομάδα προπονήσεων. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γριβέλη, «νεοφώτιστο» στην επίλεκτη κατηγορία Σερρών, έχει τον ενθουσιασμό και τη θέληση για διάκριση, στηριζόμενο σχεδόν αποκλειστικά σε δικά του παιδιά. Τρεις ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν ως τώρα, οι Σάββας Καρασαββίδης (19, στόπερ, από την Πρώτη), Απόλλων Καναπίτσας (15, τερματοφύλακας, από την Πρώτη), Μανώλης Σταθόπουλος (20, αμυντικός, από την Κορμίστα). Εξίσου σημαντικές είναι οι ειδήσεις αρχικά για την επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας του 24χρονου εξτρέμ Σωκράτη Αργυρόπουλου, όπως επίσης και για τις δύο «εσωτερικές» μεταγραφές (Κώστας Ζαχαρίας, Μωυσής Μαργαρίτης), οι οποίοι ξεπέρασαν τους σοβαρούς τραυματισμούς τους και τίθενται στη διάθεση του Γριβέλη.

Ο ενθουσιασμός στους φιλάθλους είναι μεγάλος, ενόψει της πρόκλησης της επίλεκτης κατηγορίας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος οργανώνει ομάδες δουλεύοντας εθελοντικά για το γήπεδο, ενώ διοργανώνουν και γιορτή στις 9 Αυγούστου, όπου θα βραβεύσουν την ομάδα. Στη διοίκηση συνεχίζει ο Μάκης Βογιατζής, «ψυχή» του συλλόγου, με ανεκτίμητη, πολυετή προσφορά, νέος τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Ηλίας Παπαδόπουλος, έπειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Γεωργιτζίκη, που επίσης με τη σειρά του προσέφερε σημαντικά στον Εθνικό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr