ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: “Προκλητικός ο ορισμός της διαιτητικής τριάδας…”

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: "Προκλητικός ο ορισμός της διαιτητικής τριάδας..."

Ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης 29/11 κόντρα στην Α.Ε Χρυσού εξέδωσε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, χαρακτηρίζοντας τον προκλητικό και γεμάτο ερωτηματικά και εκφράζοντας επιφυλάξεις. Συγκεκριμένα το τρίο των Τρακαλιάνη-Σάββα-Αναγνωστίδη που ορίστηκε να διευθύνει το ματς πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 25/11 ήταν και πάλι στο γήπεδο του Χρυσού για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Ροδόπολης. Αυτή είναι και η “ένσταση” της ομάδας της Σιντικής, καθώς λογικά δεν επιτρέπεται να ορίζονται οι ίδιοι διαιτητές για την ίδια ομάδα στον επόμενο της αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα 10 χρόνια που ασχολούμαστε πρώτη φορά βλέπουμε να ανακοινώνεται από την επιτροπή διαιτησίας ένα διαιτητικό τρίο ΙΔΙΟ, για ΙΔΙΑ ομάδα, σε ΙΔΙΑ εδρα μεσα σε 4 ημερες, θεωρώντας το προκλητικό και γεμάτο ερωτηματικά!!!!
Ευχόμαστε να απολαύσουμε μια αντικειμενική διαιτησία και να διαψευστούν οι επιφυλάξεις μας, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον αγώνα στις 18/6/17 εκεί όπου ενώ υπήρχαν διαθέσιμοι αξιολογημένοι διαιτητές προτιμήθηκε όμως ένας μη αξιολογημένος που με τις αποφάσεις του έκρινε τον πρωταθλητή, ενώ ο τέταρτος του αγώνος ήταν αξιολογημένος, το αντίθετο δηλαδή, πράγμα που δεν επιτρέπει ο ΚΑΠ σε έναν αγώνα.
Τα γιατί….. ακόμα να απαντηθούν από την επιτροπή…
Το Δ.Σ”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr