Εθνική Ελλάδος: Για τη νίκη στην Μολδαβία και την πρώτη θέση μέσω… Σλοβενίας

Εθνική Ελλάδος: Για τη νίκη στην Μολδαβία και την πρώτη θέση μέσω... Σλοβενίας

Η Εθνική μας ομάδας βρίσκεται στο Κισινάου για να αντιμετωπίσει την Μολδαβία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, θέλοντας δική της νίκη και παράλληλα ένα… στραβοπάτημα της Σλοβενίας κόντρα στο Κόσοβο την ίδια ώρα, για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ ακολουθεί και η μεταξύ τους «μονομαχία» την Τετάρτη (18/11, 21:45).

Η ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Κόσοβο εκτός έδρας, έριξε την Εθνική μας στην 2η θέση του ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αντιμετωπίζει την Μολδαβία εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του Nations League και θέλει νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την 1η θέση, ενώ θα περιμένει και τα νέα από την Σλοβενία που βρίσκεται στο ρετιρέ του ομίλου, που αντιμετωπίζει το Κόσοβο εντός έδρας.

Η Εθνική μας ομάδα θέλει σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό της Σλοβενίας ενώ και με το ίδιο αποτέλεσμα, θα έχει την τελευταία ευκαιρία στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη (18/11, 21:45). Αν σε περίπτωση η Σλοβενία φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Εθνική μας, θα είναι και η ομάδα που θα κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου, με το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους, να αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα όσον αφορά την βαθμολογία. Η διαφορά των δύο ομάδων αυτήν την στιγμή, βρίσκεται στο +2 για την Σλοβενία.

Η σέντρα στο Κισινάου και στο γήπεδο «Ζιμπρού» είναι προγραμματισμένη για τις 21:45, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται ζωντανά από τα κανάλια της Cosmote TV, ενώ θα μεταδοθεί και σε ελεύθερο κανάλι (Open Tv).

Η βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1) Σλοβενία 10
2) Ελλάδα 8
3) Κόσοβο 2
4) Μολδαβία 1

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική:

Ελλάδα – Σλοβενία (18/11, 21:45)
Κόσοβο – Μολδαβία (18/11, 21:45)

Share