Εγκρίθηκε δαπάνη για νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών!

Εγκρίθηκε δαπάνη για νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών!

Μετά από τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του έτους 2018 και, ύστερα από πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, εγκρίθηκε από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης το έργο «Προμήθεια- εγκατάσταση προκατασκευασμένου τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Δήμου Σερρών» προϋπολογισμού 507.780 €, όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ
ΣΕΡΡΩΝ.

Το έργο κρίθηκε απαραίτητο, αφού η κατάσταση του συνθετικού τάπητα και είχε καταλήξει επικίνδυνη για την υγειά των αθλητών και αθλητριών διότι το ταρτάν του σταδίου εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από χίλιους αθλητές και αθλήτριες και ειδικά τους μικρούς αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του αθλητισμού .

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων του αθλητισμού. Με την ένταξη του έργου αποκατάστασης του συνθετικού τάπητα του στίβου, τα αθλητικά έργα της Π.Ε. Σερρών που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του ΠΔΕ της ΓΓΑ είναι συνολικού ύψους 889.919 €.

Πλέον πάρα της δυσκολίες έχουμε έργα αναγκαία και ουσίας και όχι ημιτελή και μη παραδοτέα έργα, με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το κολυμβητήριο στον ΟΒΑ η πόλη των Σερρών θα είχε δυο κλειστά προπονητήρια για την κολύμβηση με πισίνες πενήντα μέτρων, αντί αυτού έχει ένα αθλητικό κουφάρι στο οποίο δαπανήθηκαν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και ποτέ δεν παραδόθηκε στον Σερραϊκό λαό.

πηγή:epiloges.tv

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr