Εγκρίθηκαν 5.500.000 ευρώ για το Κολυμβητήριο της Ομόνοιας

Εγκρίθηκαν 5.500.000 ευρώ για το Κολυμβητήριο της Ομόνοιας

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού-Πολιτισμού σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στην Αθήνα, ο Υφυπουργός ανακοίνωσε στον Δήμαρχο την απόφασή του, να εντάξει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το έργο «Ολοκλήρωση κολυμβητηρίου του Αθλητικού πάρκου Ομόνοιας» με προϋπολογισμό 5.500.000 ευρώ.

Οι διαδικασίες που ξεκίνησαν πριν από καιρό για την χρηματοδότηση του έργου είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται, για να πάρει πλέον σάρκα και οστά το έργο της ολοκλήρωσης του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε, πως οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο καιρό με συναντήσεις που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού – Πολιτισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο είχαν αίσιο τέλος και πλέον το όραμα των Σερραίων για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κολυμβητηρίου Ομόνοιας γίνεται πραγματικότητα.
Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της ψυχής του τον Υφυπουργό Αθλητισμού- Πολιτισμού Βασιλειάδη Γεώργιο, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για το έργο αυτό, τον σύμβουλο του Υφυπουργού κ.Μπουτίνο Αναστάσιο για την μεγάλη του συμβολή στην αίσια κατάληξη της όλης προσπάθειας, όπως επίσης και τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Σερρών.

πηγή: serrespost

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr