Εγγονίδης: “Βάζουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν”

Εγγονίδης: "Βάζουμε τις βάσεις για τη νέα σεζόν"

Για την κατάσταση στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής μίλησε μετά το ματς στην Καβάλα ο Ηλίας Εγγονίδης αναφερόμενος στα προβλήματα, στην αποδοχή του υποβιβασμού εδώ και καιρό, αλλά και στην επόμενη ημέρα που θα βρει την ομάδα πίσω στο τοπικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

«Εμείς ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε με μια ομάδα πολύ καλή. Προσπαθούμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει την απόφαση εδώ και καιρό ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Είχαμε πολλά προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς. Γι` αυτό άλλωστε η αποστολή απαρτιζόταν από 12 άτομα. Είχαμε και ένα τραυματισμό και παίξαμε με 10. Το παιχνίδι δε χωράει συζήτηση, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς είπαμε να το πάμε συντηρητικά για να μην έχουμε απώλειες είτε από τιμωρίες, είτε από τραυματισμούς. Η Καβάλα για μένα κακώς βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Είναι κρίμα μια ομάδα με την ιστορία της Καβάλας να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. 

Υπήρχαν δυνατότητες στην ομάδα αλλά έγιναν λάθη. Εγώ δεν ήμουν από την αρχή της περιόδου. Βρέθηκα στην ομάδα και ήδη είχαν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες ενώ το είχαν πάρει απόφαση ότι η ομάδα είχε υποβιβαστεί. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Παλέψαμε όλα τα ματς που δώσαμε. Παίξανε νέα παιδιά. Πήραμε την απόφαση μαζί με τη διοίκηση να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Το καλό ήταν ότι η διοίκηση δεν παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα για να γλυτώσει τα έξοδα».

 

πηγή:proininews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr