Εβδομάδα εξέλιξης στον Πανσερραϊκό;

Εβδομάδα εξέλιξης στον Πανσερραϊκό;

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η Γ.Σ των μετόχων της ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκεί όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το πως θα πορευτεί η ομάδα διοικητικά ενόψει της επόμενης σεζόν. Έτσι και αλλιώς θεωρητικά η πώληση-παραχώρηση των μετοχών βάση των όσων δήλωσε ο Χρήστος Κοράκης παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα δε διαφαίνεται να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο πέρα από μία φήμη που θέλει έναν γνωστό επιχειρηματία να επιθυμεί να δώσει κάποια χρήματα για να πάρει την ομάδα θέλοντας τον Χρήστο Κοράκη στο πλευρό του.

Πάντως αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες για ένα βασικό στέλεχος της ΠΑΕ, τον Γιώργο Κουρτίδη, που ήταν από τους λίγους που βοήθησαν και φέτος την ομάδα, καθώς την Κυριακή τμήμα του εργοστασίου του πήρε φωτιά, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ωστόσο είναι ένας επιπλέον πονοκέφαλος.

Κατά τα άλλα υπάρχει στάση αναμονής σε όλους τους τομείς με αρκετούς ποδοσφαιριστές να περιμένουν τις εξελίξεις και να αποφασίσουν το μέλλον τους δίνοντας προτεραιότητα σε μία κουβέντα με τον Πανσερραϊκό για παραμονή, ενώ ουδέν νεότερο και από τον Παναγιώτη Διλμπέρη που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ρόδο για το UEFA PRO.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr