Δ.Σ και φούλ της ανανέωσης στον Ηρακλή Αμμουδιάς

Δ.Σ και φούλ της ανανέωσης στον Ηρακλή Αμμουδιάς

Μετά την συνάντηση που είχαν της Πέμπτη τα μέλη της διοίκησης του Ηρακλή Αμμουδιάς και αφού είχε προηγηθεί η Γ.Σ τις προηγούμενες ημέρες, έγινε η κατανομή των αξιωμάτων με αλλαγή στην θέση του προέδρου, με τον Νίκο Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει την θέση, αλλά και με 6 νέα μέλη στην διοίκηση. Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Γιαννακόπουλος Νίκος

Αντιπρόεδρος: Μαρίγκος Χρήστος

Γενικός γραμματέας: Γκάλιος Αλέκος

Γενικός αρχηγός: Χατζηιωαννίδης Γιάννης

Ταμίας: Τηλιώκης Γιώργος

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Τόλιος Κώστας

Έφορος: Παράσχος Ρούλης

Υπεύθυνος επικοινωνίας και ενημέρωσης: Μούδιος Μάκης

Μέλη: Καραφύλλης Άγγελος, Ευαγγελίδης Τόλης, Μυρωνίδης Πέτρος

Στην διοίκηση προστέθηκαν παλιού και έμπειροι παράγοντες όπως ο Χρήστος Μαρίγκος και ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης, αλλά και δύο νέα μέλη με οικονομική άνεση που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα σε αυτό το τομέα, οι Άγγελο Καραφύλλης και Τόλης Ευαγγελίδης.

Όπως ξεκαθαρίστηκε για ακόμη μία φορά στόχος της διοίκησης είναι να οδηγήσει τον Ηρακλή Αμμουδιάς στην Επίλεκτη Κατηγορία. Μάλιστα άμεσα ξεκίνησε και προγραμματισμός της νέας σεζόν, καθώς μετά την παραμονή του Βαγγέλη Τούσκα ανανέωσε σχεδόν όλος ο βασικός κορμός της ομάδας και συγκεκριμένα υπήρξε συμφωνία με τους: Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σιδηρόπουλο, Ηλία Γκάλιο, Κώστα Μητκώνη, Νίκο Γκάλιο, Γιώργο Αμανατίδη, Νίκο Βαλτσιάνη, Ηλία Βέλλιο, Θοδωρή Μπαμπούρη, Δημήτρη Χρυσοπλαρίδη, Δημήτρη Αλμπανάκη, Πέτρο Δουλγέρη, Βασίλη, Πρόδρομο και Θανάση Πλατνάρη και Νίκο Παπαδημητρίου.

Φυσικά η διοίκηση κάνει κινήσεις ώστε να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και να γίνουν και όσες μεταγραφές χρειαστεί για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες αφίξεις που θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Από την Παρασκευή κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς με το κόστος να ανέρχεται στα 40 ευρώ, ενώ σε κυκλοφορία τέθηκε και η κάρτα μέλους του συλλόγου με τιμή στα 10 ευρώ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr