“Δώρο” της Προσοτσάνης στον Ορφέα και στο χέρι του η 4η θέση !

"Δώρο" της Προσοτσάνης στον Ορφέα και στο χέρι του η 4η θέση !

Θύμα έκπληξης έπεσε χθες το απόγευμα ο ΚΑΟΔ, ο οποίος γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 66-45 από την Προσοτσάνη χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης, που οδηγεί στα playoffs. Μοναδικός κερδισμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Ορφέας, ο οποίος με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Προσοτσάνη (εντός έδρας) θα βρίσκεται αυτός στα playoffs.

Πλέον, μετά την χθεσινή εξέλιξη οι “ασπρόμαυροι” θέλουν μια απλή νίκη κόντρα στην Προσοτσάνη την ερχόμενη εβδομάδα για να κλειδώσουν την 4η θέση. Ο ΚΑΟΔ επιθυμεί ένα μικρό θαύμα,καθώς πρέπει να κερδίσει τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στην Δράμα και ταυτόχρονα να χάσει ο Ορφέας στην έδρα του. Σε διαφορετική περίπτωση, η χθεσινή ήττα θα αποβεί μοιραία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η νεανική ομάδα του Χρήστου Γκαβανόζη θα βρίσκεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εντός τετράδας.

Βαθμολογία

4η θέση: Ορφέας Ν.Σκοπού  34 β.  13-8

5η θέση: ΚΑΟΔ                         34β.  13-8

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Σκοπός υπερέχει έναντι των Δραμινών

 

Τελευταία αγωνιστική (30/3)

Ορφέας Ν.Σκοπού – Προσοτσάνη

ΚΑΟΔ – Πανσερραϊκός

 

Και στο βάθος… Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εφόσον ο Ορφέας κατακτήσει εν τέλει την 4η θέση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον 1ο του άλλου ομίλου. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ισοβαθμεί με τον Αρίων Ξάνθης) κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι ο αντίπαλος του στην επόμενη φάση,αφού η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με νίκη κόντρα στην Χρυσούπολη την τελευταία αγωνιστική θα βγει πρώτη.

Share