Δύο γκολ ο Κώστας Τσιμίκας στη νίκη Κυπέλλου της Βίλεμ!

Δύο γκολ ο Κώστας Τσιμίκας στη νίκη Κυπέλλου της Βίλεμ!

Η Βίλεμ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Άπελντοορν για το Κύπελλο Ολλανδίας με τον Κώστα Τσιμίκα να πετυχαίνει δύο γκολ κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο 21χρονος Σερραίος αριστερός μπακ-χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Τίλμπουργκ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό είναι βασικότατος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχοντας 5 συμμετοχές.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακό τον “συνέλαβε” να σκοράρει με τη γλώσσα έξω και εξήγησε ότι αυτό είναι το στυλ του όταν παίζει και στάθηκε στη βοήθεια που του έχουν παρέχει ο Κώστας Λάμπρου και οι Έλληνες της Ολλανδίας.

“Πάντα έπαιζα με τη γλώσσα έξω. Δεν το σκέφτομαι την ώρα του ματς γιατί μπορεί να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Είναι το στυλ μου”, υποστήριξε αρχικά ο Κώστας Τσιμίκας πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει:

Για τη βοήθεια που του έχουν προσφέρει Έλληνες στο Τίλμπουργκ (πόλη που εδρεύει η Βίλεμ): “Υπάρχουν Έλληνες που με έχουν βοηθήσει, όπως ο Γιάννης. Θα μπορούσε ηλικιακά να είναι πατέρας μου, αλλά τον νιώθω σαν αδερφό μου. Πηγαίνω παντού με τον Γιάννη. Για ποτό, για φαγητό. Υπάρχουν κι ελληνικά εστιατόρια στο Τίλμπουργκ”.

Για τη συνομιλία του με τον Κώστα Λάμπρου (πρώην παίκτη της Βίλεμ και νυν του Άγιαξ): “Μιλήσαμε πριν φύγει για το Άμστερνταμ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τη Βίλεμ, ειδικά για τους οπαδούς της. Θα του έλειπαν μου είπε”.

Δείτε τα highlights με τον Τσιμίκα να πετυχαίνει το 0-2 και το 0-3 για την ομάδα του:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr