Δύναμη στα άκρα με Σάββα Γεωργιάδη & Γαλακτερό για την Κ.Καμήλα!

Δύναμη στα άκρα με Σάββα Γεωργιάδη & Γαλακτερό για την Κ.Καμήλα!

Οι εντυπωσιακές και συνάμα πολύτιμες αγωνιστικά μεταγραφές συνεχίζονται για την Δόξα Κ.Καμήλας που απέκτησε δύο από τους καλύτερους ακραίους μπακ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, δίνοντας έτσι στον προπονητή της Γιώργο Παπαδόπουλο, ακόμη δύο δυνατά χαρτιά στο χέρι. Σάββας Γεωργιάδης και Μιχάλης Γαλακτερός ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα και η ομάδα δυναμώνει.

Ο 24χρονος Σάββας Γεωργιάδης είχε μια εξαιρετικό σεζόν με την Ελπίδα Σκουτάρεως στην Γ’ Εθνική, ενώ είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις και επιπέδου Γ΄ Εθνικής έχοντας παίξει στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, στον Πανσερραϊκό, στην Δόξα Δράμας, στην FC Serres, στην Επισκοπή και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Από την άλλη ακόμη πιο πλούσια το βιογραφικό του 32χρονου Μιχάλη Γαλακτερού που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Δόξα Λιθοτόπου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Εθνικό Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Εθνικός Γαζώρου, Πανσερραϊκός, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ελπίς Σκουτάρεως, έχοντας πανηγυρίσει και τρεις ανόδους στην Football League.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr