Δόξα Κάτω Καμήλας-Πανσερραϊκός: Στο Δημοτικό γήπεδο και με Σερραίους διαιτητές

Δόξα Κάτω Καμήλας-Πανσερραϊκός: Στο Δημοτικό γήπεδο και με Σερραίους διαιτητές

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου (με ώρα έναρξης στις 15:00) το παιχνίδι της Δόξας Κάτω Καμήλας με τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η Αστυνομική διεύθυνση Σερρών με έγγραφο της ζήτησε το παιχνίδι, που αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός φιλάθλων, να γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για λόγους ασφαλείας  με τις διοικήσεις των δύο συλλόγων να συναινούν σε αυτό όπως και στο να διευθύνουν τον αγώνα Σερραίοι διαιτητές.  Η Δόξα Κάτω Καμήλας απέστειλε έγγραφο στην Ε.Π.Ο. που αναμένεται να γίνει δεκτό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον αγώνα ορίσθηκαν απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και είναι:
Διαιτητής :  Στόλης Διονύσιος
Α΄ βοηθός : Αναστασιάδης Αχιλλέας
Β΄ βοηθός : Κρυωνάς Χρήστος

Η διοίκηση της Δόξας Κάτω Καμήλας ανακοίνωσε την έδρα του αγώνα πριν από λίγο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΠΣ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ

Η προγραμματισμένη αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Γ´ εθνικής, απέναντι στον ιστορικό Πανσερραϊκό, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, και με την συναίνεση και των δυο σωματείων για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr