Δωρέαν μετακίνηση για το μπαράζ του Βόλου από την διοίκηση των Ικάρων – Δηλώστε συμμετοχή!

Δωρέαν μετακίνηση για το μπαράζ του Βόλου από την διοίκηση των Ικάρων - Δηλώστε συμμετοχή!

Η διοίκηση των Ικάρων, παρά την απογοήτευση από την τελική έκβαση της χρονιάς, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα, ναυλώνοντας λεωφορείο για τους φιλάθλους των «κυανοκίτρινων», που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον Βόλο για το μπαράζ με τον Τρίτωνα, εντελώς δωρεάν με μοναδικό κόστος το εισιτήριο του αγώνα.

Το ίδιο είχε συμβεί και πριν δυο χρόνια στο μπαράζ της Μίκρας, όπου και τότε το ΔΣ της Σερραϊκής ομάδας είχε διοργανώσει δωρεάν εκδρομή, για τον αγώνα με τους Διόσκουρους Κοζάνης, όπου οι Ίκαροι είχαν επικρατήσει εύκολα.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν λίγες μέρες η δήμαρχος Καβάλας έβαλε δυο λεωφορεία δωρεάν για τις ανάγκες των φιλάθλων της «Ένωσης», ενώ η δική μας τοπική αυτοδιοίκηση σφυρά αδιάφορα και δεν βοηθά καμία Σερραϊκή ομάδα, σε όποια προσπάθεια κάνει για επιτυχία, τότε τα μπράβο στους ανθρώπους των Ικάρων… και όλων των παραγόντων που ασχολούνται με τον Σερραϊκό αθλητισμό, πολλαπλασιάζονται!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, με πρωτοβουλία της διοίκησης, θα ναυλώσει ένα λεωφορείο για όσους φιλάθλους της ομάδας επιθυμούν να εκδράμουν την Κυριακή 27 Μαΐου στον Βόλο, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στο μπαράζ κατάταξης με τον Τρίτωνα Σεπολίων.

Στην εκδρομή επιτρέπονται μόνον ενήλικες, η μετακίνηση είναι δωρεάν και το κόστος εισιτήριου του αγώνα, τιμάται στα 5€. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνά το 50% και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο τόπος αναχώρησης θα είναι το «θερινό θεατράκι» Σερρών, στις 8:30 το πρωί.

Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6933349324.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr