Δωρεάν εκδρομή στον Βόλο διοργανώνει η διοίκηση του Παραλιμνίου!

Δωρεάν εκδρομή στον Βόλο διοργανώνει η διοίκηση του Παραλιμνίου!Ο Απόλλων Παραλιμνίου ξεκινά την Κυριακή 29/4 το ταξίδι προς το όνειρο της Football League και δίνει στο Βόλο τον πρώτο από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν για τα μπαράζ ανόδου. Η διοίκηση διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή, συμπεριλαμβανομένου και του εισιτηρίου του αγώνα(!), θέλοντας να έχει κόσμο στο πλευρό της για να στηριχθεί η προσπάθεια των παικτών.

Βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει το λεωφορείο 50 ατόμων προς την πόλη της Θεσσαλίας, είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων να ξεπεράσει τους 35 προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδρομή!

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 26/4 στις 12:00 π.μ στον Γενικό Αρχηγό της Ομάδας Αδαμίδη Βασίλη στα τηλέφωνα 6934988741 & 2321073500 και στον Πρόεδρο του χωριού Γαβρανίδη Κώστα στο 6975569734.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr