Δυσκολία για 2 ομίλους στην Β΄! Παράταση στις δηλώσεις – Τι σκέφτονται στην Ε.Π.Σ.Σ

Δυσκολία για 2 ομίλους στην Β΄! Παράταση στις δηλώσεις - Τι σκέφτονται στην Ε.Π.Σ.Σ

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται η Ε.Π.Σ.Σερρών όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, καθώς ενώ αυτό διεξήχθη πέρυσι με 29 ομάδες φέτος και για την ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SSN” αυτές που έχουν δηλώσει συμμετοχή δεν ξεπερνούν τις 20(!) με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στον καταρτισμό δύο ομίλων. Μάλιστα αν συνυπολογίσει κανείς πως υπάρχουν σίγουρα τρεις νέες ομάδες σε σχέση με πέρυσι όπως η Αμμουδιά, το Ψυχικό και το Πεθελινό αντιλαμβάνεται κανείς την αδυναμία πολλών ομάδων να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο η Ένωση έδωσε παράταση για την δήλωση συμμετοχής μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, μήπως και υπάρξουν ομάδες που τελικά αποφασίσουν πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Διαφορετικά και επειδή ο αριθμός δεν είναι μεγάλος υπάρχει η σκέψη για την δημιουργία δύο ομίλων των 10 ομάδων και επειδή αυτό θα είναι μικρό σε διάρκεια, να υπάρξει στην συνέχεια και ένα μίνι πρωτάθλημα από τους 4 ή τους 5 πρώτους π.χ κάθε ομίλου ως play off.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr