Δυο εβδομάδες μετά (?) η πρεμιέρα του Πανσερραϊκού για το 2022… Ανακοινώνει την απόφαση της η Ε.Ο.Κ !

Δυο εβδομάδες μετά (?) η πρεμιέρα του Πανσερραϊκού για το 2022... Ανακοινώνει την απόφαση της η Ε.Ο.Κ !

Το 2022 δεν φαίνεται να μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο κορονοϊός και πιο συγκεκριμένα η μετάλλαξη “Ο” φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Πολιτεία και κατ’ επέκταση και τον αθλητισμό που έρχεται αντιμέτωπος με γνώριμες πλέον καταστάσεις.

Η αναχαίτιση της διασποράς δημιουργεί προβληματισμό και η Ε.Ο.Κ φαίνεται να οδηγείται στην λύση “λουκέτο” για τις επόμενες δυο εβδομάδες οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση. Οριστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο (4/1) το απόγευμα, αλλά τα δείγματα μόνο θετικά δεν είναι. Η έκτακτη τηλεδιάσκεψη Ε.Ο.Κ και εκπροσώπων των ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας, Β’ και Γ’ Εθνική ανδρών σήμερα το μεσημέρι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αυριανή ημέρα να είναι καθοριστική. Ήδη, η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε την διακοπή των πρωταθλημάτων της για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Η αναβολή των δυο εβδομάδων και η πρεμιέρα για το 2022 στις 22/23 Ιανουαρίου δείχνει η επικρατέστερη και πιο προσιτή λύση στο πρόβλημα, που είναι πολύ σοβαρό. Ο Πανσερραϊκός, λοιπόν δεν έχει παρά να περιμένει νέες οδηγίες σχετικά με την απόφαση που θα παρθεί. Τέλος, απόφαση θα κληθεί να πάρει άμεσα και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην οποία συμμετέχουν 4 Σερραϊκές ομάδες (Ρούπελ, Α.Ε.Σ, Γυμναστικός,Ηράκλεια). 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr