Δυνατά ο Δουλγέρης για την τεχνική ηγεσία της Καρπερής!

Δυνατά ο Δουλγέρης για την τεχνική ηγεσία της Καρπερής!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής είναι σε αναζήτηση προπονητή που θα τον οδηγήσει στην Γ΄ Εθνική και ο Μίλτος Δουλγέρης είναι αυτή την στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ομάδα έχοντας προχωρημένες επαφές με την διοίκηση.

O 53χρονος τεχνικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Οδυσσέα Αναγέννησης έχοντας πλούσια εμπειρία από την θητεία του σε Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Πήγασο, Ηρακλή Αμμουδιάς, Ολυμπιακό Ροδόπολης, Μέγα Αλέξανδρος Βαλτερού, ΠΑΟ Νέας Τυρολόης, Διαγόρα Δασοχωρίου αλλά και Άρη Σκοτούσσας, θεωρείται ιδανικός για να καθοδηγήσει το Σερραϊκό ρόστερ που θέλουν να δημιουργήσουν οι νεοφώτιστοι.

Μάλιστα το δημοσίευμα του pamebala.gr θέλει και τον καλό του φίλο και πρώην επιθετικό της ΑΠΕ Λαγκαδά Παντελή Κρυστάλλη να αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα πιθανόν και ως συνεργάτης του πέρα από ποδοσφαιριστής και μένει όλα αυτά να επιβεβαιωθούν από τον Μέγα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr