Δυναμώνουν οι Ίκαροι… 3η εβδομάδα προετοιμασίας!

Δυναμώνουν οι Ίκαροι… 3η εβδομάδα προετοιμασίας!

 

Μέρα με την μέρα οι Ίκαροι γίνονται πιο δυνατοί μέσα από την διαδικασία της επίπονης προετοιμασίας που επιβάλει ο coach’’Ποργιο’’. Οι Ίκαροι που πέρυσι έφτασαν μια ανάσα από την απευθείας άνοδο αλλά τελικά πήραν το εισιτήριο μέσα από τα μπαράζ, μοιάζουν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, είτε αυτό είναι η Γ΄ Εθνική,  είτε η Β΄ Εθνική.

 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το φετινό ροστερ των Ικάρων με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν από την διοίκηση και το τεχνικό staff, δείχνει ικανό και να διεκδικήσει απευθείας άνοδο, εαν τελικά η ομάδα δεν πάρει την wildcardαλλά και αν την πάρει, πιθανόν θα μπορέσει να σταθεί επάξια στην κατηγορία.

 

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος δουλεύει με παίκτες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του και ρίχνοντας μια μάτια στην φετινή ομάδα, δείχνει πιο «αντρική». Λογικό εάν σκεφτεί κάνεις ότι η νεανική 5αδα προ διετίας, είναι πλέον πιο έμπειρη ενώ οι παίκτες που ήρθαν από τις ακαδημίες ή οι μεταγραφές, έχουν πιο δυναμικό στυλ στον σωματότυπο τους.

 

Οι Ίκαροι ενισχύθηκαν με παίκτες από Χανθ, Αρη, Αρκαδικο, Ανατολια, και ΑΟ Αγρινιου και επιλέχτηκαν με βάση την ικανότητα αλλά και το χαρακτήρα τους. Ενώ ταιριάζουν και στην φιλοσοφία του προπονητή, που ζητά πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο για 40΄ λεπτά και ταχύτητα στην επίθεση.

 

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο coach:

΄΄Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία των προπονήσεων, αλλά και από τις ενέργειες της Διοίκησης για τη Θωράκιση της ομάδας.΄΄

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr