Δυναμώνουν κι άλλο οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού με Τάντιτς-Αποστολόπουλο-Αγγελόπουλο!

Δυναμώνουν κι άλλο οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού με Τάντιτς-Αποστολόπουλο-Αγγελόπουλο!

Οι «κόκκινες ακαδημίες» συνεχίζουν να συγκεντρώνουν, ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί… στο νομό Σερρών σε επίπεδο στελεχών, με σκοπό να προετοιμάσουν το «αύριο» του Πανσερραϊκού και κατά συνέπεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Τα τμήματα υποδομών, είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει σημαντικά την διοίκηση της ΠΑΕ και για αυτό τον λόγο, γίνονται συνεχώς επενδύσεις σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Οι προσωπικότητες, των Μπόζινταρ Τάντιτς, Αχιλλέα Αγγελόπουλου και Τάσου Αποστολόπουλου είναι σημαντικές και με ποιότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ώστε να γαλουχήσουν σωστά τα νέα ταλέντα των Σερρών.

Οι πληροφορίες μας, λένε, οτι η Panserraikos FC Academy, έχει συγκεντρώσει διπλάσια παιδιά απο πέρυσι και οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά. Ας μην ξεχνάμε, οτι ο Πανσερραϊκός διαθέτει πλέον, σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για τα παιδιά που προπονεί, εντάσσοντας τα σε επίλεκτα αγωνιστικά τμήματα και με άμεση σύνδεση με την αναπτυξιακή ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΣ, την β΄ομάδα της Κ19 και φυσικά την πρώτη ομάδα των «λιονταριών»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τους προπονητές Αχιλλέα Αγγελόπουλο, Μπόζινταρ Τάντιτς και Τάσο Αποστολόπουλο. Καλωσορίζουμε στα «λιοντάρια», προπονητές με γνώσεις, εμπειρία και ακέραιη προσωπικότητα, με σκοπό να ανεβάσουν το επίπεδο των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας και να εξελίξουν τις αναπτυξιακές ομάδες του Πανσερραϊκού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr