Δυναμώνει κι άλλο με Αντωνογλούδη-Τσικνίδη η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Δυναμώνει κι άλλο με Αντωνογλούδη-Τσικνίδη η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Ακόμη δύο μεταγραφικά χτυπήματα ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα η Δόξα Κάτω Καμήλας που δυναμώνει και άλλο στην προσπάθεια της να παραμείνει μέχρι τέλους στην κορυφή του β΄ ομίλου της Ανώτερης Κατηγορίας και να πανηγυρίσει την άνοδο, ένας στόχος για τον οποίο όπως φαίνεται η διοίκηση του Μιχάλη Μιντζιρική… δίνει ρέστα! Μετά τον Αλέκο Μουτίδη τα… δώρα που “ξετυλίγουν” οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν τα ονόματα Παναγιώτης Αντωνογλούδης και Κώστας Τσικνίδης.

Δύο παίκτες με ποιότητα και εμπειρίες, που πέρυσι πανηγύρισαν με την Ελπίδα Σκουτάρεως την κατάκτηση του Κυπέλλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική έχοντας συμμετοχές και θα ενισχύσουν διαφορετικές γραμμές της ομάδας δίνοντας ακόμη περισσότερη δύναμη. Φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκαν στον Α.Ο Νιγρίτας, από τον οποίον όμως και αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους, έχοντας πετύχει από ένα γκολ και πλέον είναι ετοιμοπόλεμοι να ενισχύσουν την Δόξα και θα τεθούν άμεσα στην διάθεση του Σάκη Τερζή προκειμένου να μπορούν να αγωνιστούν από τα πρώτα ματς του 2018.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr