Δρομείς Υγείας Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ.: Serres Santa Claus Run την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου (11:00)

Δρομείς Υγείας Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ.: Serres Santa Claus Run την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου (11:00)

Serres Santa Claus Run – Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 11:00

Το τμήμα Δρομέων Υγείας Πανσερραϊκού σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ διοργανώνουν μια ακόμη δρομική γιορτή στην πόλη των Σερρών. Τις φετινές γιορτές θα διασκεδάσουμε με ασφάλεια, στο Serres Santa Claus Run την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί.
Ένας Χριστουγεννιάτικος αγώνας, που αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες «Αγιο-Βασίληδες» και έχει γίνει πλέον θεσμός, που προσφέρει στην Σερραϊκή κοινωνία. Η διαδρομή του Santa Claus Run, που σχηματίζει μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα, έχει μήκος 3 χλμ, με αφετηρία και τερματισμό, μπροστά απο την Τράπεζα Ελλάδος.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και στολές Άγιου Βασίλη. Φέτος το Santa Claus Run, είναι αφιερωμένο στον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, θα συλλεχθεί στον κουμπαρά του Οργανισμού, για να δώσει λύση σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα Υγείας!
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr