Δρομείς υγείας Πανσερραϊκός: Οργανώνεται νυχτερινή προπόνηση στη θέα της μυστηριακής ατμόσφαιρας του δάσους!

Δρομείς υγείας Πανσερραϊκός: Οργανώνεται νυχτερινή προπόνηση στη θέα της μυστηριακής ατμόσφαιρας του δάσους!

Μια βόλτα διαφορετική από τις άλλες και με έντονη δόση “μυστηρίου” οργανώνουν οι Δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού καθώς την επόμενη Παρασκευή 29 Μαΐου στις 20:00, θα πραγματοποιήσουν νυχτερινή βόλτα στη διαδρομή του Serres Trail.

Η ετήσια νυχτερινή προπόνηση των δρομέων δίνει τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσει κάποιος τη νυχτερινή μαγεία της φύσης και να δει από ψηλά να ξεπροβάλλει φωτισμένη η πόλη των Σερρών.

Στην προπόνηση που μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί, θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και ότι χρειάζεται για την καλύτερη ασφάλεια όλων από τον κορονοϊό.

Την βόλτα θα κατευθύνει ο Μιχάλης Σουγιουτζόγλου, γνωστός σε όλη δρομική κοινότητα της χώρας και οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να είναι εφοδιασμένοι με φακό (κεφαλής) και φλασκ-παγουράκι για νερο-ηλεκτρολύτη.

Οι Δρομείς θα δώσουν ραντεβού στην τσιμεντένια γέφυρα την 29η Μαΐου στις 20:00 και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και κυρίως θα ζήσουν την μοναδική εμπειρία της μυστηριακής ατμόσφαιρας της νύχτας του δάσους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την προπόνηση, που διοργανώνουν οι δρομείς υγείας του Πανσερραϊκού:

Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 20:00 οι ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ σας προσκαλούμε στην ετήσια νυχτερινή μας βόλτα-,που πλέον έχει γίνει θεσμός!

Αν θέλεις να παίξεις με τις αισθήσεις σου, αν θέλεις να νιώσεις την ησυχία και την μυστηριακή ατμόσφαιρα της νύχτας του δάσους, αν θέλεις να δεις από ψηλά να ξεπροβάλλει φωτισμένη η πόλη των Σερρών τότε έλα και φέτος στην ετήσια νυχτερινή προπόνηση-βόλτα.

Η νυχτερινή βόλτα θα πραγματοποιηθεί στη διαδρομή του SERRES TRAIL, θα ξεκινήσει από την τσιμεντένια πεζογέφυρα με πορεία προς την τεχνίτη λίμνη και ανέβασμα από το Γερμανικό μονοπάτι στο γραφικό χωριό του Ελαιώνα.

Αφού κάνουμε μια στάση για νερό στην πετρόχτιστη βρύση του χωριού θα ξεκινήσουμε το κατέβασμα από τον δασικό δρόμο με κατεύθυνση την κοιλάδα του ΑΗ-Γιωργη και τερματισμό στην τσιμεντένια πεζογέφυρα.17χλμ.

Ο ρυθμός θα είναι αρκετά χαλαρός, βέβαια θα υπάρξει και επιλογή να χωριστούμε και σε 2 ή ακόμη και σε 3 γκρουπ ανάλογα με την δρομική ικανότητα των αθλητών. Φέτος θα έχουμε για όσους επιθυμούν μικρότερη βόλτα,θα έχουμε μια διαδρομή 7-8 χλμ, πάλι μέσα στη διαδρομή του Serres Trail.

Οδηγός της προπόνησης-βόλτας θα είναι ο γνωστός σε όλη την δρομική κοινότητα της χώρας, ο Σερραίος προπονητής και αθλητής της ομάδας Sougiol Team, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΓΙΟΥΤΖΟΓΛΟΥ .

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (2-3 μέτρα) ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

1)ΦΑΚΟ (κατα προτίμηση κεφαλής)

2)ΦΛΑΣΚ-ΠΑΓΟΥΡΑΚΙ για νερο-υλεκτρολυτη

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ 29 ΜΑΪ́ΟΥ ΣΤΙΣ 20:00.

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Share