Δρομείς υγείας Πανσερραϊκού: Προετοιμασία με θετική διάθεση και αρκετό τρέξιμο εν όψει του μεγάλου event!

Δρομείς υγείας Πανσερραϊκού: Προετοιμασία με θετική διάθεση και αρκετό τρέξιμο εν όψει του μεγάλου event!

Με μια μεγάλη δρομική παρέα που αποτελούνταν από πολλούς Σερραίους αθλητές πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η 2η προπόνηση στη διαδρομή του αγώνα Voreia Beer Serres Trail 2020 που διοργανώνουν οι δρομείς υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού (24-25-26 Απριλίου) σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και τον ΕΑΣ Αν.Μακεδονίας Θράκης.

Συνδυάζοντας θετική ενέργεια και όρεξη για τρέξιμο, οι αθλητές που βρέθηκαν στην προπόνηση έκαναν μια καταπληκτική βόλτα στα ορεινά μονοπάτια της διαδρομής. (Σέρρες-Ελαιώνας-Σέρρες).

Οδηγός της “κούρσας” ήταν ένας από τους καλύτερους δρομείς ορεινού τρεξίματος στην χώρα, ο Μιχάλης Κουγιουτζόγλου, του οποίου η εμπειρία έδωσε σημαντικά στοιχεία στη πραγματοποίηση μιας πετυχημένης προπόνησης. Όπως τονίζει και ο έφορος του τμήματος δρομέων Πανσερραϊκού, Γιώργος Θεοχάρης, οι συμβουλές του βοήθησαν άπαντες να κάνουν την διαδρομή ασφαλέστερα και γρηγορότερα.

Η ικανοποίηση όσων βρέθηκαν στην προπόνηση κάνοντας μια ευεργητική βόλτα στα ορεινά μονοπάτια των Σερρών αποτυπώνεται και στα λόγια του Γιώργου Θεοχάρη που έκανε λόγο για θετική διάθεση και όρεξη για τρέξιμο από όλους τους αθλητές.

Η δουλειά και η προετοιμασία για το μεγάλο δρομικό event του Απριλίου συνεχίζεται και η επόμενη προπόνηση στη διαδρομή του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάρτιο.

Share