Δρομείς υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού: Ξεκίνησε η δουλειά για το “Voreia beer trail Serres”, τρέχουν σε όλα τα μέτωπα οι αθλητές του τμήματος!

Δρομείς υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού: Ξεκίνησε η δουλειά για το "Voreia beer trail Serres", τρέχουν σε όλα τα μέτωπα οι αθλητές του τμήματος!

Η προετοιμασία των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού για το μεγάλο δρομικό event του Απριλίου (Voreia beer trail Serres – 24-25-26 Απριλίου) συνεχίζεται πλέον πιο ενεργά ενώ παράλληλα αθλητές του τμήματος παίρνουν μέρος σε δύσκολους και απαιτητικούς ορεινούς αγώνες που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Οι δρομείς υγείας δεν μένουν ποτέ ανενεργοί. Τα μέλη του τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού προετοιμάζονται πυρετωδώς για το τριήμερο δρομικό event που διοργανώνουν οι ίδιοι τον Απρίλιο. Το ανανεωμένο Voreia beer trail Serres θα διεξαχθεί σε 3 μήνες από τώρα ωστόσο το “τρέξιμο” έχει ήδη ξεκινήσει για την καλύτερη ετοιμότητα των αθλητών. Το Σάββατο που μας πέρασε μάλιστα τα παιδιά των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού έκαναν την προπόνησή τους ακολουθώντας μεγάλο μέρος της διαδρομής (συνολική απόσταση του αγώνα είναι τα 17χιλιόμετρα) για να μπουν σιγά σιγά στο… κλίμα!

Στο μεταξύ οι δράσεις του τμήματος δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό τον αγώνα. Την περασμένη Κυριακή τρεις αθλητές των δρομέων, οι κύριοι Νάκου, Συμεωνίδης και Χριστοφορίδης έτρεξαν με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα του Πανσερραϊκού στον ορεινό αγώνα του Ολύμπου “Rogkas” (24 χιλιόμετρα). Συγκεκριμένα σε σύνολο 270 αθλητών ο Νικόλαος Νάκου κατέλαβε την 9η θέση στην γενική κατάταξη ενώ και οι Παναγιώτης Συμεωνίδης και Αθανάσιος Χριστοφορίδης τα πήγαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να ολοκληρώνει την προσπάθειά του στην 55η θέση και τον δεύτερο 10 θέσεις παρακάτω. Σίγουρα πρόκειται για πολύ καλές επιδόσεις με βάσει και το σύνολο των συμμετοχών.

Οι αγώνες πάντως συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα καθώς την Κυριακή που μας έρχεται το τμήμα θα βρεθεί και θα συμμετάσχει στον ορεινό αγώνα 20 χιλιομέτρων-Winter Run στην Παλιά Καβάλα.

Share