Δρομείς υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού: Ζητούν επανεξέταση των ωρών χρήσης του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Σερρών

Δρομείς υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού: Ζητούν επανεξέταση των ωρών χρήσης του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Σερρών

Με αφορμή του κανόνες ορθής λειτουργίας για τη χρήση του νέου ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Σερρών που ανακοίνωσε εχθές ο ΟΠΑΚΠΑ, οι δρομείς υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού ενημερώνουν πως ζήτησαν να γίνει επανεξέταση των ωρών λειτουργίας, περιμένοντας θετική έκβαση στο αίτημά τους.

Η υπηρεσία του Δήμου Σερρών ανακοίνωσε μια σειρά από κανόνες που οφείλουν να τηρηθούν από τους συλλόγους στίβου της πόλης που θα χρησιμοποιούν το ανανεωμένο ταρτάν του Δημοτικού σταδίου.

Την ίδια ώρα οι δρομείς υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, που συνεχίζουν καθημερινά την προετοιμασία του για τα μεγάλα event, επιθυμούν και επιδιώκουν την διεύρυνση του ωραρίου για τους αθλητές του τμήματος.

Επί του θέματος ενημέρωσε και τοποθετήθηκε ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Θεοχάρης

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ του ζήτησα να επανεξεταστεί το θέμα των ωρών χρήσης του Εθνικού Σταδίου Σερρών από όλους εμάς που έχουμε ως αγαπημένη ενασχόληση τις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Μπορεί να μην είμαστε αθλητές με δελτίο κατατεθειμένο στο ΣΕΓΑΣ, όμως είμαστε δρομείς που συμμετέχουμε σε όλα τα μεγάλα δρομικά event μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη των Σερρών. Το θέμα μας θα το ξαναδούν και θέλω να πιστεύω ότι θα εχει θετική έκβαση.”

Και συμπλήρωσε σε σχόλιο του: “Το θέμα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε μερικές ώρες ακόμη, τις δικαιούμαστε και το πιστεύω απόλυτα αυτό. Δεν είμαστε αθλητές του ΣΕΓΑΣ αλλά δεν είμαστε και κοινό. Καλή διάθεση υπάρχει από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ και είμαστε σε καλό δρόμο.

Όλοι μαζί (Μαραθωνοδρόμοι Σερρών, Δρομείς Υγείας και όλα τα αλλά τα παιδιά που δεν είναι σε κανένα σύλλογο, θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούμε να προπονούμαστε στο στάδιο με αυτό το καταπληκτικό ταρτάν σε ένα πιο ευέλικτο ωράριο.”

Ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Γιάννης Δεσποτίδης που αφουγκράζεται τα προβλήματα των αθλητών και των σωματείων πιστεύουμε ως SSN ότι εμπράκτως θα ασχοληθεί πάνω στο σημαντικό θέμα που προκύπτει.

Share