Δράση στην Επίλεκτη… μετά το Πάσχα! “Συγνώμη” από Χατζηπαντελή

Δράση στην Επίλεκτη... μετά το Πάσχα! "Συγνώμη" από Χατζηπαντελή

Μετά το Πάσχα αναμένεται να υπάρχει δράση στην Επίλεκτη Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σερρών μετά το κώλυμα που δημιουργήθηκε με την ένσταση-καταγγελία του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής και την όλη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει 100% και να παρθεί οριστική απόφαση.

 

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια δεν θα υπάρχει δράση σε play off και play out όχι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και το επόμενο 8 και 9 Απριλίου και επομένως η αγωνιστική δραστηριότητα για τις 12 ομάδες θα μεταφερθεί μετά το Πάσχα, εκτός και αν προλάβουν και παίξουν την πρώτη αγωνιστική την Μ.Τετάρτη. Ειδάλλως θα πρέπει οι ομάδες να περιμένουν να σουβλίσουν πρώτα τον οβελία.

 

Όλα αυτά πάντα με την προϋπόθεση πως το θέμα θα τελειώσει οριστικά γιατί αναλόγως της απόφασης πολύ πιθανόν κάποια από τις ομάδες να κινηθεί κάνοντας έφεση και στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Όπως και να έχει ο πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Χατζηπαντελής με δήλωση του μετά το συμβούλιο της Τετάρτης θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τις ομάδες λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ζητάμε συγνώμη από όλα τα σωματεία της Επίλεκτης, όμως δεν φταίμε εμείς για αυτό που γίνεται. Θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία μέχρι τέλους. Σίγουρα μέχρι να βγει η απόφαση και να είναι τελεσίδικη δεν μπορεί να γίνει η κλήρωση και να ξεκινήσουμε τα play-off και play-out”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr