Δουλεύουν σκληρά στον Πανσερραϊκό περιμένοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΘνικής !

Δουλεύουν σκληρά στον Πανσερραϊκό περιμένοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β' ΕΘνικής !

Οι διπλές προπονήσεις και οι προπονήσεις υψηλής έντασης και μεταβατικής αγωνιστικής περιόδου συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό, ο οποίος προσπαθεί όχι απλά να συντηρηθεί, αλλά να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη. Η ομάδα του Γιώργου Μασλαρινού επιθυμεί να αντιστρέψει την κατάσταση και το αρνητικό ρεκόρ του 3-8 και να μπει δυναμικά μόλις δώσει το “πράσινο” φως Πολιτεία και Ε.Ο.Κ. 

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού θα είναι εμφανής σε όλες τις ομάδες, αφού πέρα από την αναστολή, δεν πραγματοποιούνται και φιλικές αναμετρήσεις στην προσπάθεια να μειωθεί η έξαρση της πανδημίας. Οι “κόκκινοι” προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και απέναντι σε αυτή την δυσκολία.

 Όσο αφορά την επανέναρξη, υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο είναι και το τελευταίο της αναστολής κάτι το οποίο ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα. Ανακοινώσεις αναμένονται είτε με το τέλος αυτής της εβδομάδας είτε στις αρχές της επόμενης αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, η πανδημία φαίνεται να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να γνωρίζουν το πότε θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση για να “καταστρώσουν” τα πλάνα τους. 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr