Δουλειά σε τακτική και “στημένα” από τον Χαραλαμπίδη ενόψει Δράμας

Δουλειά σε τακτική και "στημένα" από τον Χαραλαμπίδη ενόψει Δράμας

Ο αγωνιστικός Γολγοθάς του Πανσερραϊκού συνεχίζεται με το τελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου της Football League στην γειτονική Δράμα και κόντρα στην Δόξα και οι “κόκκινοι”, όπως και κόντρα στον Άρη, είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς μία καλή εμφάνιση και πάλι δεν αρκεί σε καμία περίπτωση.

Αν μη τι άλλο πάντως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του μπορούν να πατήσουν πάνω σε αυτήν και διορθώνοντας τα λάθη τους να δείξουν ότι μπορούν να αντιδράσουν και ακόμη καλύτερα και να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Ο τεχνικός της ομάδας δουλεύει τόσο στον τομέα της τακτικής συνεχίζοντας να εντάσσει τα δικά του “θέλω” στην ομάδα, ενώ πολύ δουλειά γίνεται και στις “στημένες” φάσεις οι οποίες την έχουν “πληγώσει” στα τελευταία ματς και είναι και σίγουρα και θέμα συνοχής της άμυνας, αφού τον τελευταίο καιρό τα δίδυμα εκεί συνεχώς αλλάζουν, αν και είναι πολύ πιθανό πλέον να δημιουργηθούν και άλλες σταθερές στο αρχικό σχήμα ως αποτέλεσμα των καλώς εμφανίσεων κάποιων παικτών. Επιπροσθέτως και ο Δημήτρης Πολίτης που έχει δείξει καλά στοιχεία κάτω από την εστία με τις επεμβάσεις του δουλεύει περισσότερο στο θέμα των εξόδων με τον Τάσο Αποστολόπουλο, καθώς μπορεί να συμβάλλει και αυτός καθοριστικά στην λύση του παραπάνω προβλήματος.

Πάντως και ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα του, καθώς η πορεία ανόδου δεν επαληθεύτηκε και όπως τα “λιοντάρια” στα τελευταία δέκα ματς έχουν μόλις μία νίκη και αυτή πριν από δύο(!) μήνες, το ίδιο ισχύει και για τους “μαυραετούς” που έχουν επίσης μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία, αν και δύσκολα χάνουν από την άλλη καθώς μετρούν και οχτώ ματς ισόπαλα!

Αγωνιστικά για τους Σερραίους δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς και ο Στέβιτς ανέβασε στροφές, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι στην αποστολή.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr