Δουλγέρης: “Πήραμε… εξάποντο στον Ξηροπόταμο”

Δουλγέρης: "Πήραμε... εξάποντο στον Ξηροπόταμο"

Την αξία της νίκης του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στον Ξηροπόταμο σχολίασε ο Μίλτος Δουλγέρης μετά το ματς λέγοντας:

Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη που θα την χαρακτήριζα εξάποντο. Μελετήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι του Ξηροποτάμου από προηγούμενα παιχνίδια και περιορίσαμε τους Κουμπρόγλου και Μπερούκα που είναι εξαιρετικοί παίκτες. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου κυριαρχήσαμε και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο προπονητής των γηπεδούχων Τάσος Λευκόπουλος είπε:

Για μας είναι μια άσχημη μέρα σε παιχνίδι που υπολογίζαμε να κερδίσουμε. Παρότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο 0-0 είχαμε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Δεχθήκαμε δύο γκολ από τον αντίπαλο μέσα σε 4 λεπτά που μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει. Δεν κατηγορούμε τον τερματοφύλακα μας, αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε άλλα παιχνίδια μας έδωσε βαθμούς, σήμερα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Κρατάμε την αντίδραση και το πάθος που βγάλαμε στο β’ μέρος και συνεχίζουμε την προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr