Δουλγέρης: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον διαιτητή”-Δείτε και τα γκολ…(vid)

Δουλγέρης: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον διαιτητή"-Δείτε και τα γκολ...(vid)

Δηλώσεις στο radioevros.gr έκανε ο Μίλτος Δουγέρης μετά την ήττα του Today’s Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής στο Διδυμότειχο και στάθηκε αρκετά στην διαιτησία του αγώνα. Μεταξύ άλλων είπε:

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία καυτή έδρα, αλλά και έναν διαιτητή που δεν μπορώ να το εξηγήσω, να παίζει τόσο πολύ την έδρα. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε καλύτερα, ευτυχήσαμε να κάνουμε ένα γκολ με πέναλτι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού παρότι ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας και είχαμε και δύο καλές ευκαιρίες με τον Γκόγκα για να κάνουμε το 0-2. Είπαμε ότι είναι μία ομάδα που βασίζεται στην δύναμη, αλλά θέλει και προσοχή με τον διαιτητή. Σε ένα στημένο που δεν είχε βγει η μπάλα έδωσε κόρνερ και έγινε το 1-1. Μετά το ματς έγινε γκραν γκινιόλ και με την βοήθεια του κόσμου και πήραν δύο πέναλτι που δόθηκαν πολύ εύκολα, αν και δεν είχα 100% ορατότητα. Η ήττα μας ήταν άδικη και μας μένει πίκρα. Συγχαρητήρια για τη νίκη και τη φιλοξενία.

Αναλυτικά στο video που φιλοξενεί και δηλώσεις του τερματοφύλακα Πρόδρομου Χατζηδάκη, αλλά και ενδιάμεσα τα γκολ του αγώνα:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr