ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ: “Ζητήσαμε αναβολή… για την Μακεδονία και πήραμε -Όχι- “!

ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ: "Ζητήσαμε αναβολή... για την Μακεδονία και πήραμε -Όχι- "!

Πανελλήνια συνάντηση Μακεδονικών Πολιτιστικών Συλλόγων με άρωμα… συλλαλητηρίων, διοργανώνουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, με κύριο αποδέκτη την κυβέρνηση που συνεχίζει ακάθεκτη τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, υπέρ μιας ονομασίας που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Αυτή ακριβώς η συγκέντρωση στάθηκε αφορμή προκειμένου η Δόξα Παλαιοκώμης να ζητήσει την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των play off της Β΄ Κατηγορίας, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας, είτε λέγεται διοίκηση, είτε ποδοσφαιριστές συνδράμει εθελοντικά σε αυτής, ωστόσο η απάντηση της Ε.Π.Σ.Σ ήταν αρνητική όπως αναφέρεται με παράπονο στο δελτίο τύπου της ομάδας. Θυμίζουμε πως έχει υπάρχει ήδη μία αναβολή αγωνιστικής στις αρχές Μαΐου, λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού της ομάδας της Ν.Ζίχνης στην Ιταλία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“2.500 χορευτές στον ιστορικό χώρο της Αμφίπολης. 3η Πανελλήνια συνάντηση Μακεδόνων την Κυριακή 20 Μαΐου στις 17:00 στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης. Συγκέντρωση-διαμαρτυρία για τον τύμβο Καστά και την Μακεδονία μας. Παρόλες τις κινήσεις, τηλέφωνα και παρακλήσεις τόσο της διοίκησης του σωματείου αλλά και τις προσπάθειες της Δημοτικής αρχής και του Δήμου Αμφίπολης, οι κύριοι της Ε.Π.Σ.Σερρών δεν ανέβαλαν όλη την αγωνιστική για να παραβρεθούμε όλοι μαζί σε αυτή την μοναδική εκδήλωση, αλλά και να βοηθήσουμε εθελοντικά στην υλοποίηση της. Μοναδική τους απάντηση, να έρθουμε σε συνεννόηση με την ομάδα της Ν.Ζίχνης και αν δεν κατέβουμε να αγωνιστούμε θα δεχθούμε και -3. Δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά το σκεπτικό σας, αλλά ας κρίνει το Σερραϊκό κοινό, αν σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναβάλλονται τα πάντα, χωρίς ίντριγκες και ποδοσφαιρικές μικρότητες. 

Κύριοι της Ε.Π.Σ.Σ, αλλά και φίλοι όλων των ποδοσφαιρικών ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ σωματείων, έστω και την παραμονή της εκδήλωσης, έστω και την τελευταία στιγμή, ας ενωθούμε έστω επιτέλους για μία φορά για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr