ΔΟΞΑ Ν.ΣΚΟΠΟΥ: “Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας μας προκαλούν αηδία”

ΔΟΞΑ Ν.ΣΚΟΠΟΥ: "Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας μας προκαλούν αηδία"

Απάντηση σε όλους όσους τις τελευταίες ημέρες εμπλέκουν το όνομα της Δόξας Νέου Σκοπού σε φήμες και σενάρια που διαδίδουν στα ποδοσφαιρικά στέκια των Σερρών έδωσε ο πρόεδρός της Χρήστος Λουπάτατζης, καθώς θυμίζουμε πως η μάχη των play off μαίνεται και η Δόξα αντιμετωπίζει τον Πανσουλιακό που θέλει τη νίκη για να είναι στην πρώτη εξάδα. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Δόξα στα 66 χρόνια ένδοξης ιστορίας, ακόμη και στα πιο δύσκολα χρόνια της δεν αναμείχθηκε ποτέ σε «πονηρά παιχνίδια» και αυτό θα κάνει και τώρα παραδίδοντας μαθήματα ήθους και αθλητικής αλληλεγγύης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με μεγάλη μου λύπη τις τελευταίες μέρες γίνομαι αποδέκτης διαφόρων σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, σενάρια τα οποία όσο και αν προσπάθησα να μην με επηρεάσουν τελικά μου προκάλεσαν αποστροφή και αηδία.
Στα 66 χρόνια ένδοξης ιστορίας η ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ουδέποτε αναμείχθηκε σε “πονηρές” συνδιαλλαγές με άλλες ομάδες ή παράγοντες, στάθηκε με αξιοπρέπεια ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια της και παρέδωσε μαθήματα ήθους και αθλητικής αλληλεγγύης.
Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο έγινε με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου για την ομάδα, τον τόπο μου και το ποδόσφαιρο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα μου και το όνομα της ΔΟΞΑΣ.
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 η ομάδα μας δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παίχτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος θα κάνουμε αυτό που μάθαμε πολύ καλά από τις 11 Σεπτεμβρίου όταν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα, θα δώσουμε και την ψυχή μας για την κατάκτηση της νίκης.

Υ.Γ.: Η ιστορία γράφεται από τους νικητές

Για τη ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
Ο πρόεδρος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr