ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ: “Καταδικάζει την εμπλοκή της στο στοίχημα και επιφυλάσσεται”

ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ: "Καταδικάζει την εμπλοκή της στο στοίχημα και επιφυλάσσεται"

Μόνο η Δόξα Λιθοτόπου αντέδρασε μέχρι τώρα στην είδηση που αποκάλυψε το “SSN” με την συμμετοχή των αγώνων των Σερραϊκών ομάδων στα play off της Επίλεκτης Κατηγορίας στο κουπόνι στοιχηματικών εταιρειών. Οι “ασπρόμαυροι” δηλώνουν πως έχουν άγνοια για τα όσα γίνονται, καταδικάζουν το γεγονός και επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους προκειμένου να προφυλαχθούν τόσο οι ίδιοι, όσο και το πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

 

“Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι οι αγώνες της ομάδας μας τον τελευταίο καιρό(play off), στοιχηματίζονται εν αγνοία μας από άγνωστες στοιχηματικές εταιρείες με τις οποίες ουδεμία σχέση έχουμε. Καταδικάζουμε ρητά και κατηγορηματικά το ανώτερο γεγονός και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας προκειμένου να προστατεύσουμε το ήθος και το κύρος μας, αλλά και του πρωταθλήματος.

Με τιμή,

Δ.Σ ΔΟΞΑΣ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr