Δοκιμαστικά για την ομάδα Νέων ξεκινά ο Πανσερραϊκός!

Δοκιμαστικά για την ομάδα Νέων ξεκινά ο Πανσερραϊκός!

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ” είναι το σύνθημα που επικρατεί στην φετινή προσπάθεια του Πανσερραϊκού και αυτό ισχύει και για την ομάδα Νέων η οποία με την πρόσληψη του Τάσου Σαββίδη στην θέση του προπονητή και με αυτήν του Ηλία Σαββίδη ως υπευθύνου του τμήματος και υπευθύνου scouting, προσπαθεί να στηθεί ξανά από την αρχή για να εκμεταλλευτεί το Σερραϊκό ταλέντο και να ξαναζήσει τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Για αυτό τον λόγο και θέλοντας να στελεχώσει την ομάδα η οποία αυτή την στιγμή έχει ένα μικρό ρόστερ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα γίνουν δοκιμές και καλεί την Τρίτη 10/10 και ώρα 15:00 όλους τους ενδιαφερόμενους γεννηθέντες από το 1999 έως και το 2001 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για να δηλώσουν συμμετοχή για την στελέχωση της Β’ Ομάδας, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη.

Όπως είπε ο Ηλίας Σαββίδης στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ μέσα σε σύντομο μικρό χρονικό διάστημα δε γίνονται θαύματα, υπάρχει πίεση χρόνου, δεν θα βγει σε μία ημέρα ο Μέσσι και ο Ρονάλντο, αλλά είναι στόχος να στελεχωθεί η ομάδα με καλούς παίκτες από όλο το Νομό. Μάλιστα ο ίδιος με τον προπονητή της Κ20 έχει ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια της Ε.Π.Σ.Σερρών και τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν είτε άμεσα, είτε αργότερα να ενισχύσουν την ομάδα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr