Διπρόσωπος ο Ορφέας Ν.Σκοπού στο φιλικό με Καλλικράτεια | Τι λέει ο Σίσκος…

Διπρόσωπος ο Ορφέας Ν.Σκοπού στο φιλικό με Καλλικράτεια | Τι λέει ο Σίσκος...

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έδειξε ο Ορφέας Ν.Σκοπού στο φιλικό απέναντι στον Κένταυρο Καλλικράτειας . Σίγουρα η ομάδα του Κώστα Σίσκου πραγματοποίησε στο δεύτερο μέρος μια πολύ άσχημη εμφάνιση, ωστόσο στο πρώτο μέρος έδειξε κάποια θετικά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Ο Σκοπός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 26-31 στο ημίχρονο. Η κούραση ωστόσο και ο τραυματισμός του Χατζή (διάστρεμμα) επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πάρουν μεγάλη διαφορά και να κατακτήσουν μια εύκολη φιλική νίκη με 37-68.

Στις δηλώσεις του στο “SSN” ο Κώστας Σίσκος απέδωσε την άσχημη εμφάνιση στην κούραση που υπάρχει και στην δουλειά που χρειάζεται να γίνει:

Πραγματοποιήσαμε μια άσχημη εμφάνιση σήμερα. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμη για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει αρκετή κούραση από τις προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr