Διπλό χτύπημα με Νικολίτσα-Παπαβασιλείου για την Ελπίδα!

Διπλό χτύπημα με Νικολίτσα-Παπαβασιλείου για την Ελπίδα!

Μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας η Ελπίς Σκουτάρεως συνεχίζει την ποιοτική της ενίσχυση προσθέτοντας στο δυναμικό της δύο ποδοσφαιριστές που αναμφίβολα ξέρουν… αρκετά “κιλά” μπάλα και ταυτόχρονα έχουν τις εμπειρίες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, για να σταθούν και με το παραπάνω σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής. Σπύρος Νικολίτσας και Γιώργος Παπαβασιλείου μετά από μία περιπετειώδη χρονιά ντύθηκαν στα πρασινόμαυρα και παρουσιάστηκαν από την Ελπίδα που κατάφερε να τους αποκτήσει από τον Οδυσσέα Αναγέννησης!

Ο 24χρονος Νικολίτσας που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, αλλά ένα μπέρδεμα με τα δελτία τον έστειλε το Νοέμβριο πίσω στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίον διατηρήθηκε στην Επίλεκτη και πέτυχε 9 γκολ. Έχει μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, όπου και αγωνίστηκε μέχρι και στην Κ20, πριν μετακομίσει το 2014 στις Σέρρες για τον Εθνικό Γαζώρου με τον οποίον είχε και 16 συμμετοχές στην Football League και ακολούθησε την ομάδα και στην Γ΄ Εθνική μέχρι την διάλυση της, για να έρθει στην συνέχεια ο Οδυσσέας με τον οποίον αναδείχθηκε Κυπελλούχος το 2016.

Ο Παπαβασιλείου είχε ολόιδια σεζόν με το Νικολίτσα, καθώς μαζί πήγαν στην Καρπερή και μαζί πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τον Οδυσσέα, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε τη χρονιά με 18 γκολ. Σκοράροντας ακατάπαυστα μέχρι τα 19 του με τον Άρη Πρώτης, πήρε μεταγραφή για την ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου, εκεί όπου συνέχισε να “ματώνει” τα αντίπαλα δίχτυα μέχρι που του προσφέρθηκε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Τη σεζόν 2013-14 έκανε 17 συμμετοχές στην Football League και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Δόξα Δράμας στην Γ΄ Εθνική, για να επιστρέψει ένα χρόνο αργότερα για την FC Serres. Έχει κατακτήσει επίσης το Κύπελλο με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, αφού και αυτός εκεί κατέληξε μετά την διάλυση της ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr