“Διπλό”… ευκαιρία ανόδου για την Serres 1800! Πήρε την 3η θέση στην Ανώτερη

"Διπλό"... ευκαιρία ανόδου για την Serres 1800! Πήρε την 3η θέση στην Ανώτερη


Στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν… μέχρι το επόμενο τουλάχιστον, η Serres 1800 έδωσε δυναμικό παρών και με πρωταγωνιστές και σκόρερ δύο πολύπειρους παίκτες που την ανεβάζουν επίπεδο, πήρε μία καθαρή νίκη με 0-2 μέσα στο Νεοχώρι, στον αγώνα κατάταξης και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο πρώτο ματς(2-2), εξασφάλισε και την 3η θέση της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης της Ανώτερης Κατηγορίας, η οποία της δίνει μία ακόμη ευκαιρία για άνοδο.

Πως θα γίνει αυτό…;

Η Serres 1800 θα αντιμετωπίσει τον 10ο της Επίλεκτης Κατηγορίας Ολυμπιακό Ροδόπολης, σε ένα νοκ-άουτ ματς σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Ε.Π.Σ.Σερρών, με το νικητή να έχει μία θέση στα “σαλόνια” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2018-19. Ουσιαστικά δηλαδή είτε θα παραμείνει η Ροδόπολη, είτε θα ανέβει η 1800.

Όσον αφορά το ματς στο Νεοχώρι, ο ταλαντούχος και καλοδουλεμένος Αστέρας λύγισε μπροστά στην εμπειρία του αντιπάλου που έκανε την διαφορά, καθώς τα γκολ των Θόδωρου Αγγελακά  στο 32΄ και Μπόζινταρ Τάντιτς στο 79΄ ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και έδωσαν τη νίκη στους “κιτρινόμαυρους” με 0-2. Μάλιστα για τον Αγγελακά αυτό ήταν το 9ο από τα συνολικά 11 της ομάδας στους αγώνες μπαράζ, στατιστικό αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί όσον αφορά το Νεοχώρι πως οι ελπίδες ανόδου δεν “πέθαναν”, καθώς σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στην Επίλεκτη, πράγμα πολύ πιθανό σύμφωνα με όσα σενάρια κυκλοφορούν, από την 4η θέση έχει πιθανότητες να κάνει το άλμα.

Αναλυτικά σε λίγο…

Ημίχρονο     –   τελικό αποτέλεσμα  **

Σάββατο 26 / 05 / 2018        ώρα  17.00

ΑΝΩΤΕΡΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  3η – 4η θέση

ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ. – SERRES 1800        0 – 2 **

ΣΚΟΡΕΡ: 32΄ Αγγελακάς, 79΄ Τάντιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζουμαλάκης – Μαλλίδης – Φράγκαλας Ρ.

 

Ημίχρονο     –   τελικό αποτέλεσμα  **

Κυριακή  27 / 05 / 2018        ώρα  17.00

 

PLAY OFFS  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Β΄ ΟΜΙΛΟΣ  10η αγωνιστική

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κεφαλάς – Μπάρμπας – Αχιλλεύς

ΠΕΠΟΝΙΑ  – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Απιδόπουλος – Βογιατζή – Κωνσταντινίδης

ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ – ΟΙΝΟΥΣΑ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρυωνάς – Σάββας – Παπαδόπουλος Χ. (ν)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr