Διπλό για τον Ορφέα στην Καβάλα !

Διπλό για τον Ορφέα στην Καβάλα !

Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ  56-61  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Την 16η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ορφέας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει και στη Καβάλα τον Α.Ο.Κ, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κατακτήσει πολύ πιο γρήγορα. Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη ήταν ανώτεροι εξ αρχής και εξασφάλισαν μια σημαντική διαφορά άνω των 10 πόντων από το δεύτερο δεκάλεπτο (17-30 ημιχ.).

Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και στην 3η περίοδο, αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους στο τελευταίο δίλεπτο. Οι Σκοπινοί είχαν ένα μικρό προβάδισμα και δεν άφησαν τους Καβαλιώτες να πανηγυρίσουν εκείνοι την νίκη. Ρεπό έχει την ερχόμενη αγωνιστική ο Ορφέας, που του απομένουν άλλα δυο παιχνίδια πριν τα playoffs.

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Τσολάκης 12,Τσιλικίδης,Κοσμίδης,Καμήλαλης,Αντωνίου,Ιωαννίδης 5,Κυριαζόπουλος 5,Πούνγκου 6,Παπαδόπουλος 10,Γερασιμίδης 15(1),Χατζηαποστολίδης 3,Χίντρι.

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας 3,Καραμπατζάκης,Παπαστεργίου 2,Δροσινός 15,Επαμεινώνδας 2,Λουλούδης 13(2),Θεοδωρόπουλος 7(1),Θεοφανίδης 2,Καλαντίδης 7(1),Γιοβάνης 3,Κοτόπουλος 7,Κούρος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr