Διοικητική αναδιάρθρωση… ενόψει στον Πανσερραϊκό!

Διοικητική αναδιάρθρωση... ενόψει στον Πανσερραϊκό!

Σημαντικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο φέρνει η επιστροφή του Αντώνη Βούρτση στην Ελλάδα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά την παραμονή του στο Παρίσι το προηγούμενο διάστημα, εκεί όπου άλλωστε δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, να είναι έτοιμος να φέρει και τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόσωπα θα αποχωρήσουν και νέα πρόσωπα θα έρθουν, τόσο στο Δ.Σ της ομάδας, όσο και σε κάποιες καίριες θέσεις, σε μία κίνηση που σκοπό έχει να επηρεάσει άμεσα την ομάδα, με θετικό τρόπο φυσικά και να καλλιεργήσει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Τα “λιοντάρια” αγωνιστικά έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε ένα περίεργο μονοπάτι και καλούνται να σηκώσουν γενικότερα κεφάλι, με την διοίκηση να έχει πρόθεση να στείλει ακόμη ένα τελευταίο μήνυμα στους παίκτες για την… αντεπίθεση σωτηρίας της ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr