Διλμπέρης: “Όταν δε μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μη χάνεις…”

Στην αξία της Καλλιθέας στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σημειώνοντας πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του έβγαλε κούραση και στάθηκε και τυχερή, καθώς θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Αναλυτικά:
“Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που θεωρώ ότι η θέση της είναι πλασματική. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι κοντά σε εμάς βαθμολογικά και σίγουρα αυτό ήταν ένα δύσκολο ματς εξ αρχής. Στο πρώτο ημίχρονο έως και το 35΄ είχαμε πολύ καλή παρουσία με ευκαιρίες και προϋποθέσεις, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και αφήναμε αρκετούς χώρους στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία κακή λειτουργία από τρεις παίκτες μας στην ισοφάριση της Καλλιθέας. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και άλλαξε το ρου του αγώνα. Στην συνέχεια ο προπονητής της Καλλιθέας λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά και σε κάποιες φάσεις στην συνέχεια θεωρώ πως είχαμε και την βοήθεια της τύχης και δεν δεχθήκαμε γκολ για να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Η προσπάθεια πάντως έγινε από τα παιδιά, είχαμε τρεξίματα σε όλη την διάρκεια, όμως η ανεβασμένη θερμοκρασία, το γήπεδο που ήταν αρκετό σκληρό μας έκαναν να βγάλουμε σημάδια κούρασης και ότι δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μη το χάσεις”.
Κουρμπανάς: “Μπορούσαμε και τη νίκη”
Διαβάστε τι είπε και ο προπονητής της Καλλιθέας:“Κάναμε μία καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η βαθμολογική μας θέση μας κάνει να πρέπει να κοιτάξουμε αμέσως το επόμενο ματς που είναι τελικός. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα και μόνο προς το τέλος βελτιωθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε χώρους απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Πανσερραϊκού και θα μπορούσαμε να φύγουμε ακόμη και τη νίκη”.
Recommended Posts

Superleague: 2 Αποτελέσματα 29ης αγωνιστικής
10 Ιουνίου, 2023

Ανακοινώθηκε το “μπαμ” Καλαμπάκου, που έρχεται για να ανεβάσει τον Πανσερραϊκό στο κορυφαίο επίπεδο !
08 Ιουνίου, 2023

Οχτώ παίκτριες παρέμειναν στον Πανσερραϊκό για την σεζόν 2023/24 !
08 Ιουνίου, 2023