Διλμπέρης: “Χάσαμε με πέντε γκολ… δώρα”!

Διλμπέρης: "Χάσαμε με πέντε γκολ... δώρα"!

Απογοητευμένος από την ήττα και κυρίως την εικόνα των παικτών του ήταν ο Παναγιώτης Διλμπέρης που σημείωσε πως σήμερα αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ τόνισε πως στον Πανσερραϊκό δεν αξίζει η 8η θέση. Αναλυτικά:

“Σήμερα χάσαμε από πέντε γκολ δώρα στον αντίπαλο. Ήμασταν νωθροί, χωρίς πάθος, βρεθήκαμε ξαφνικά να χάνουμε με 0-3 παίζοντας με 10 παίκτες και το 5ο γκολ είναι ανεξήγητο πως ήρθε. Αν κάποιος θέλει να πετύχει πράγματα θα πρέπει να έχει και ανάλογη νοοτροπία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ντροπιαστική εικόνα, αλλά στο δεύτερο παρουσιάσαμε διαφορετικό χαρακτήρα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες πως δεν είσαστε σήμερα εσείς που με κάνατε περήφανο όλη την χρονιά. Πίστευα όμως ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Αδικούν τους εαυτούς με εμφανίσεις σαν την σημερινή. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο λειτουργίας. Δεν είχαν κίνητρο. Πρέπει να βρούνε κίνητρο να αγωνίζονται όλη την χρονιά. Υπήρξαν πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη σεζόν που δεν τα μάθατε ποτέ. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν αξίζει στον Πανσερραϊκό η 8η θέση και δεν λαϊκίζω. Αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα είναι σαφώς για πιο ψηλά”.


Βλάχος: “Τρελή χρονιά, τρελό ματς”

 

Δείτε όσα δήλωσε και ο τεχνικός του Αιγινιακού: “Ήταν μία τρελή χρονιά και ιδιαίτερη και κλείνει με έναν τρελό τρόπο. Στο ημίχρονο μετά το 0-3 είπα στους παίκτες μου πως το ματς γυρίζει αν το γυρίσουμε εμείς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε επιθετικότητα, τακτική, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και μόνοι μας βάλαμε τον Πανσερραϊκό στο ματς και πάλι. Δεν μιλάω για διαιτησία, αλλά απλά θέλω να πω ότι στην φάση του 2-3 ο Γκούρτσας ήταν εκτός παιχνίδιου, μπήκε χωρίς την άδεια του διαιτητή και είναι ουσιαστικά ο δημιουργός του γκολ. Εύχομαι στον διαιτητή να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Με το 5ο γκολ που πετύχαμε είμαστε καλά, αλλά θα σταθώ στην κακή νοοτροπία”.

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr