Διλμπέρης: “Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης”

Διλμπέρης: "Πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης"

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του που στοίχισε και ήρθε η ήττα στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης που σημείωσε πως η ομάδα πρέπει να ξαναχτίσει ένα σερί για να βρεθεί εκεί που ήταν πριν από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

“Τα Τρίκαλα έχουν μία ποιοτική ομάδα και όταν αντιμετωπίζεις μία τέτοια ομάδα οφείλεις να είσαι πιο συγκεντρωμένος. Δεν το είχαμε σε καμία από τις φάσεις του ματς και το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα. Παίξαμε ανορθόδοξα ψάχνοντας με ψηλές μπαλιές τον Γκούρτσα, χάσαμε τον άξονα και η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε και τα γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα μας έδωσαν χώρο και αν μπαίναμε στο παιχνίδι κάνοντας γκολ μία από τις τρεις φάσεις που δημιουργήσαμε, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε με την ψυχολογία που θα είχαμε, να ισοφαρίσουμε κιόλας. Πρέπει να χτίσουμε ξανά ένα σερί για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν από αυτό το ματς”. 


Αμανατίδης: “Δεν πετάμε λευκή πετσέτα”

 

Από την άλλη, στην προσπάθεια των παικτών του να είναι δημιουργικοί και να μη χάνουν το κίνητρο τους στάθηκε ο Περικλής Αμανατίδης που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων. Αναλυτικά:

“Ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα και έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο το πρώτο γκολ που ήρθε νωρίς. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που προσπαθεί να χτίσει παιχνίδι και οι παίκτες μου κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε, κινδυνεύσαμε αρκετά και ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να μπει και πάλι στο ματς. Κρατάμε την προσπάθεια, δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα για την συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να βρούμε νέους στόχους για να παίξουμε ποδόσφαιρο”. 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr