Διλμπέρης: “Οι βοηθοί διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα”

Διλμπέρης: "Οι βοηθοί διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα"

Στην διαιτησία στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος του αγώνα στην Σπάρτη σημειώνοντας ποως οι δύο βοηθοί διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα:

“To σκορ του παιχνιδιού για κάποιον που δεν το είδε μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος και όχι για τον εαυτό μου, γιατί εγώ από το 2010 έχω βρεθεί περισσότερες από 200 φορές σε αυτή την θέση και δεν έχω αναφερθεί ποτέ για την διαιτησία, αλλά εκπροσωπώ και έναν σύλλογο που δε μίλησε ποτέ για διαιτησία αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι σήμερα οι δύο βοηθοί βρέθηκαν σε πολύ άσχημη ημέρα, καθώς στην φάση του δοκαριού και οι ποδοσφαιριστές μου και άνθρωποι που ήταν στην ευθεία λένε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Ο βοηθός ήταν πολύ πίσω και δεν μπορούσε να το δει. Όμως για την φάση που γίνεται το πέναλτι είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης είναι 3 μέτρα οφσάϊντ και δεχόμαστε πέναλτι και αποβολή. Και το ίδιο γίνεται και στην φάση του δεύτερου γκολ. Αν κάνω λάθος, να ζητήσω συγνώμη. Ο διαιτητής δεν φταίει. Προσπάθησε να καλύψει τους βοηθούς του που διαμόρφωσαν το σημερινό αποτέλεσμα. Και όλα αυτά ενώ φαινόταν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Βγαίνουμε πληγωμένοι. Ο εγωισμός μας σίγουρα, απώλεια βαθμών και βέβαια το γεγονός ότι είχαμε κόκκινη κάρτα και τραυματισμό του Τσούτση. Είμαστε αναγκασμένοι να πεισμώσουμε περισσότερο γιατί πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στην Σπάρτη”.

 

Ιωαννίδης: “΄Άδικο το αποτέλεσμα”

 

Διαβάστε όσα είπε και ο Γιώργος Ιωαννίδης: “Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι έχει γίνει. Τα είπε όλα ο προπονητής. Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο. Έχουμε κάνει μία κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Θα δουλέψουμε σε αυτό και από τα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς.”

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr