Διλμπέρης: “Νιώθουμε αδικημένοι…” – “Καρφί” για Ταϊρη!

Διλμπέρης: "Νιώθουμε αδικημένοι..." - "Καρφί" για Ταϊρη!

Ικανοποιημένος ως έναν βαθμό δήλωσε από τον Πανσερραϊκό ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σημειώνοντας πως πρέπει η ομάδα να βγάλει αντίδραση στα επόμενα ματς, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει το καρφί του για τον Ταϊρη που κατέληξε τελικά στον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Αναλυτικά:

“Τα πρώτα δέκα λεπτά τα ήλεγχε ο Πανθρακικός. Είχαμε σταδιακή βελτίωση και στατικές φάσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ορμή, επιθετικότητα και μία μονόπλευρη από τα δεξιά απειλή με αποτέλεσμα να κουραστούν οι παίκτες και να μην λειτουργήσει το αριστερό άκρο. Έτσι όπως πήγε το ματς σε αφήνει και αδικημένο. Είχαμε 15 ημέρες να προπονηθούμε σωστά με αποτέλεσμα να βγάλουμε προβλήματα κυρίως μυικά. Πιστεύω ότι επιστρέφοντας στην κανονική ροή θα βγάλουμε τις αποδόσεις που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα βγάλουμε αντίδραση αρχής γενομένης στο ματς με την Σπάρτη. Θα πρέπει να αντικαταστήσουμε τους χαμένους βαθμούς. Ο κόσμος έχει δίκιο να φωνάζει, έχει συνηθίσει διαφορετικά, αλλά σήμερα μπορώ να πω παλέψαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για τις μεταγραφές είπε:

“Αν ο πορτιέρο που είχαμε συμφωνήσει δεν αθετούσε την συμφωνία που είχαμε και δεν υποβίβαζε την ομάδα της πόλης του θα τον είχαμε κλείσει την θέση. Ψάχνουμε έναν τερματοφύλακα πλέον και έναν ποδοσφαιριστή από την δεξιά πλευρά γιατί ο Στέβιτς είναι μόνος του”.


 

Βασιλακάκης: “Χρήσιμος βαθμός”

Διαβάστε όσα δήλωσε και ο προπονητής του Πανθρακικού:

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ γιατί πέρασα όμορφες στιγμές. Όσο για το ματς είχαμε ένα μέτριο ως καλό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο το έλεγχαμε και δεν επιτρέψαμε στον Πανσερραϊκό να μας κάνει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήταν πιο απειλητικός και πέρα από τα δοκάρια είχε ευκαιρίες και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Πήραμε πάντως έναν χρήσιμο βαθμό”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr