Διλμπέρης: “Νίκη και με την Καλλονή, αλλιώς δεν έχει αξία…”

Διλμπέρης: "Νίκη και με την Καλλονή, αλλιώς δεν έχει αξία..."

Με το μυαλό… στην Καλλονή μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στην συνέντευξη τύπου σημειώνοντας πως μόνο με νίκη και στο ερχόμενο ματς θα έχουν αξία οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Κισσαμικό. Αναλυτικά είπε:

 

“Σήμερα καιγόμασταν και οι δύο ομάδες για τη νίκη και περισσότερο εμείς γιατί είχαμε πολύ καιρό να πετύχουμε μία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά και πάλι χωρίς να καταφέρουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα που έχουμε στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός ξεδίπλωσε τις αρετές του, ωστόσο ήμασταν αρκετά συμπαγής και απειληθήκαμε μόνο με μακρινά σουτ, ενώ ήμασταν πολύ τυχεροί στην φάση που ο Σιάκκα απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσουμε την Καλλονή για να έχει αξία η σημερινή νίκη. Αν τα καταφέρουμε και γίνει το δύο στα δύο μπορεί να γίνει η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα, διαφορετικά δεν θα έχουμε καταφέρει κάτι”. 

 

 

Μπαξεβάνος: “Δεν ήταν πέναλτι”

 

Διαβάστε τι δήλωσε και ο προπονητής του Κισσαμικού: “Το θέλαμε και οι δύο σήμερα το ματς και τελικά κρίθηκε σε ένα πέναλτι που δεν ήταν. Πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης που έχουμε μπροστά μας και το οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε”. 

 

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr