Διλμπέρης: “Μας έλειπε το ποδοσφαιρικό θράσος”

Διλμπέρης: "Μας έλειπε το ποδοσφαιρικό θράσος"

Έλλειψη ποδοσφαιρικού θράσους εντόπισε στην ομάδα του ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σημειώνοντας πως ο Πανσερραϊκός χρειάζεται στα επόμενα ματς να πετύχει μια μεγάλη νίκη. Αναλυτικά:

“Το ματς είχε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην συνοχή των γραμμών μας και υπάρχουν παράπονα για τους παίκτες του άξονα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είμαστε δημιουργικοί. Στην συνέχεια είχαμε ένα διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν παθιασμένοι μέχρι το τέλος, κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας λείπει η μεγάλη νίκη και πρέπει να την ψάξουμε στα επόμενα ματς που έρχονται. Μας έλειπε και το ποδοσφαιρικό θράσος σήμερα και τέτοια παιχνίδια μόνο με θράσος τα κερδίζεις”.

 


Μάντζιος: “Σημαντικοί τρεις βαθμοί…”

Διαβάστε τι είπε και ο Απόστολος Μάντζιος: “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο, δεν επιτρέψαμε στον Πανσερραϊκό να μας απειλήσει και πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πανσερραϊκός πέτυχε το γκολ και εκεί έγινε δύσκολο το έργο μας. Κρατάμε ωστόσο τους τρεις βαθμούς. Εδώ που φτάσαμε οι βαθμοί έχουν αξία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr