Διλμπέρης: “Καθοριστικό το γκολ-οφσάϊντ” + video

Διλμπέρης: "Καθοριστικό το γκολ-οφσάϊντ"   + video

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ για τον ρόλο του πρώτου γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και για το ότι δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Λαμίας.

«Χωρίς να θέλω να βγάλω τις ευθύνες από τη δική μου ομάδα, το γκολ οφσάιντ με το οποίο άνοιξε το σκορ είναι καταλυτικό. Αγωνίζεται η όγδοη ομάδα του πρωταθλήματος με την Λαμία που βρίσκεται σχεδόν στην πρώτη θέση. Όταν ξεκινά ένα παιχνίδι τα πρώτα του λεπτά είναι σημαντικά. Αυτή τη φορά είχαμε συγκέντρωση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι καθαρό οφσάιντ και νομίζω ότι θα είχαμε ακόμη καλύτερη αντιμετώπιση στο ματς αν δεν συνέβαινε αυτό».
Είπατε στον 4ο διαιτητή πως ο βοηθός ήταν σε λάθος θέση;
«Νομίζω πως ήταν αρκετά μπροστά και για αυτό έχασε τη φάση. Από εκεί και πέρα παίξαμε πάρα πολύ καλά, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, αλλά όχι και ευκαιρίες. Αυτό συνέβη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το αυτογκόλ είναι μια άτυχη στιγμή και ενώ έχουμε καταφέρει να φέρουμε το παιχνίδι στο 2­-1 για να πάμε με ελπίδες στα αποδυτήρια έρχεται το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις. Είχαμε δώσει εντολή στα παιδιά να ρίξουν τον ρυθμό επειδή αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού, αλλά ήρθε το γκολ που ήταν καταδικαστικό για εμάς στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε αρκετό χώρο η Λαμία. Είχαμε κυκλοφορία, είχαμε καλές τοποθετήσεις, αλλά χωρίς να καταφέρουμε να απειλήσουμε ιδιαίτερα».
Ο Πανσερραϊκός παίζει με την μπάλα κάτω, ένα στρωτό ποδόσφαιρο.
«Νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτή την κατηγορία όταν βρίσκεις τέτοια γήπεδα να παίξεις ποδόσφαιρο και επειδή είναι και τηλεοπτικό το παιχνίδι ο κόσμος χρειάζεται να δει ότι παίζουμε καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε και τη δική μου προδιάθεση να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά περισσότερο εκπροσωπούμε μια ομάδα που φημίζεται για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε. Δυστυχώς μέχρι τώρα βέβαια δεν βγαίνει αυτό σε όλα τα παιχνίδια με αποτελέσματα και βαθμούς».

 

Δείτε και βίντεο από την συνέντευξη τύπου…

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr