Διλμπέρης: “Ικανοποιημένος με 6-7 βαθμούς ακόμη”

Διλμπέρης: "Ικανοποιημένος με 6-7 βαθμούς ακόμη"

Την καλή απόδοση της ομάδας του και ταυτόχρονα την κόπωση της από τα συνεχόμενα ματς επεσήμανε ο Παναγιώτης Διλμπέρης στις δηλώσεις του, κάνοντας και έναν απολογισμό για τον α΄ γύρο.

 

“Καταρχήν εύχομαι περαστικά στον τερματοφύλακα της Καλλονής και γρήγορη ανάρρωση. Σε γενικές γραμμές ήμασταν σωστοί στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα συνεχόμενα ματς που έχουμε δώσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες από Τετάρτη σε Κυριακή μας επηρέασαν. Έδειξαν ότι μας έλειπε η φρεσκάδα, δείξαμε σημάδια κόπωσης, ωστόσο την Κυριακή έχουμε ακόμη έναν τελικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτόν. Οι 22 βαθμοί με τους οποίους κλείνουμε τον α΄ γύρο μας κάνουν σίγουρα να απέχουμε αρκετά από την ζώνη του υποβιβασμού. Χάσαμε όπως πολλούς βαθμούς εντός έδρας και σίγουρα θα ήμουν ικανοποιημένος με 6-7 βαθμούς ακόμη για την προσπάθεια μας”.

 

Γαβαλάς: “Ήμασταν κουρασμένοι”

 

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καλλονής Δημήτρης Γαβαλάς είπε: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Πανσερραϊκό, που δείχνει από την συμπεριφορά του ότι είναι ομάδα για άλλη κατηγορία. Εύχομαι επίσης στον τερματοφύλακα μας τον Μανιάτη ταχεία ανάρρωση και να είναι και πάλι γρήγορα κοντά μας. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς. Ίσως τα δώσαμε όλα με τον Αγροτικό Αστέρα και ήμασταν κουρασμένοι. Πρέπει να ξαναβρούμε τον δρόμο προς τις νίκες και ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε να σωθούμε”. 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr